رمالی با استفاده از گوجه فرنگی در زنجان مردم را فریب میداد و از آنها اخازی می کرد

گوجه سبز فقط گوجه فرنگی نارس است. باغبانان اغلب در پایان فصل که هوا برای رسیدن آخرین میوه روی انگور سرد است، با مقدار زیادی از این گوجه فرنگی مواجه می شوند.

گوجه فرنگی در زنجان از عمده ترین صیفی جات معروف این شهر می باشد که در صنایع غذایی از اهمیت بالایی بر خوردار است.

با این حال لازم نیست تا پایان تابستان برای گوجه سبز صبر کنید. هر زمان که میوه سبز روی گیاهان خود دیدید می توانید آنها را بچینید.

گوجه‌فرنگی‌های سبز سفت هستند و به اندازه گوجه‌فرنگی‌های رسیده آبدار نیستند، که آن‌ها را کاندیدای عالی برای پختن نان و سرخ‌کردن می‌کند.

چه کسی گوجه‌فرنگی سبز سرخ شده را دوست ندارد؟ می توانید گوجه سبز را نیز ترشی کنید و آن را در چاوچاو یا گوجه سبز قرار دهید.

گوجه

اینها احتمالا اولین نوع گوجه فرنگی هستند که وقتی به گوجه فرنگی تابستانی فکر می کنید به ذهنتان خطور می کند. آنها بزرگ، قرمز روشن و در دست سنگین هستند.

بیفت استیک ها گوشتی و آبدار با طعم ملایم گوجه فرنگی هستند که به خوبی با دیگران بازی می کند. این بدان معناست که آنها بهترین رقیب برای برش ساندویچ گوجه فرنگی کلاسیک یا BLT شما هستند.

گوجه فرنگی چروکی بنفش: اینها یک گونه ارثی از گوجه فرنگی استیک است که با رنگ زیبای قرمز مایل به بنفش عرضه می شود.

آنها داخلی تیره رنگ و طعمی عمیق، غنی و شیرین دارند. آنها را برای ساندویچ برش دهید و یک کاپریس جذاب درست کنید.

آلو یا گوجه فرنگی: این گوجه‌فرنگی‌های سفت و مستطیلی را که با هر دو نام به آنها اشاره می‌شود، در بازار کشاورزان پیدا خواهید کرد.

آنها کاندیدهای اصلی برای کنسرو کردن و تبدیل به سس هستند، زیرا دانه های کمی دارند و محتوای آب کمی دارند.

از نظر طعم، تعادل کاملی بین شیرینی و اسیدیته ایجاد می کنند. اگر دستور پخت شما نیاز به تفت سریع دارد، عالی هستند.

گوجه فرنگی سن مارزانو: گوجه فرنگی سن مارزانو بومی خاک آتشفشانی اطراف کوه وزوویوس در جنوب ایتالیا است.

در حالی که برخی می گویند گوجه فرنگی واقعی سان مارزانو برای طعم نهایی باید از این خاک به دست بیاید، آنها هنوز در مزارع دیگر پرورش می یابند و ممکن است در غرفه محلی شما ظاهر شوند. آنها بافت و طعم گوشتی دارند و حاوی آب بسیار کمی هستند، بنابراین در هنگام کنسرو کردن و درست کردن سس با گوجه فرنگی آلویی رقابت می کنند. آنها همچنین در فر خشک می شوند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.