سیب در برابر سرطان: آیا سیب به مبارزه با سرطان کمک می کند؟ بر اساس تحقیقات دانشگاه کورنوال، بله، استفاده از سیب در درمان سرطان بی دلیل نیست.

به مدت بیش از 3 هفته در شرایط آزمایشگاهی، مشخص شد که وضعیت حیوانات آزمایشی مبتلا به تومور سینه در گروهی که روزانه یک عدد سیب دریافت می‌کردند 17 درصد و در آن قسمت از حیوانات مورد مطالعه 30 درصد بهبود یافت.

یک سیب درختی زرد در روز سه برابر بیشتر عصاره دریافت کرد. ارتباط مستقیم بین استفاده از سیب و پیشگیری از سرطان نیز با آزمایش های انجام شده بر روی انسان نشان داده شد.

در رژیم غذایی، سیب حاوی چربی های اشباع شده و کلسترول نیست و بنابراین یک غذای عالی برای بیماران قلبی و کسانی است که از چاقی رنج می برند.

سیب

رژیم سیب می تواند سطح کلسترول خون را تا 30 درصد کاهش دهد.در پخت و پز سیب یک محصول منحصر به فرد است که در دسرها، غذاهای دوم، شیرینی ها، سالادها، سس ها استفاده می شود.

پرنده با سیب پر شده است. آنها با گوشت یا ماهی پخته می شوند. خورش با سبزیجات؛ سرخ شده با جگر؛ به شاه ماهی در گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

سیب در کاسرول، پنکیک، چیزکیک، غلات و پودینگ خوشمزه است. سیب ترشی، خشک، سیب های خیس شده برای استفاده در آینده برداشت می شود.

سوپ‌های میوه‌ای که از سیب تهیه می‌شوند (به‌صورت تک‌واریشن یا با افزودن میوه‌های دیگر) مفید هستند. آنها بر اساس سس سیب از سیب پخته شده، آب یا میوه های خام پوره شده تهیه می شوند.

با عسل، خامه ترش یا خامه سرو می شود. انواع نرم و شیرین سیب برای تهیه مربا، گل ختمی، مارمالاد مناسب است. در هنگام پخت، متخصص آشپزی سیب های سفت و سبز با پوست متراکم را ترجیح می دهد.

فواید سیب برای محافظت در برابر بیماری آلزایمر: مطالعات روی موش ها نشان داده است که آب سیب تازه از پیری مغز محافظت می کند و در نتیجه از شروع بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.

موش هایی که به شدت از سیب تغذیه می کردند، سطوح بالاتری از استیل کولین، یک انتقال دهنده عصبی مرتبط با عملکرد حافظه داشتند.

نتایج موش‌هایی که در رژیم غذایی با افزایش مصرف سیب در هنگام عبور از ماز قرار گرفتند، بیشتر از نتایج همان آزمایش در موش‌هایی بود که سیب مصرف نمی‌کردند. بنابراین سیب برای بهبود و حفظ حافظه و همچنین پیشگیری از بیماری آلزایمر مفید است.

خواص مفید سیب برای پیشگیری از سرطان: دانشمندان انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان به این نتیجه رسیدند که مصرف منظم سیب می تواند احتمال ابتلا به سرطان پانکراس را تا 23 درصد کاهش دهد.

دانشمندان دانشگاه کرنل دریافته اند که پوست سیب حاوی ترکیباتی است که از رشد سلول های سرطانی در کبد، سینه و روده بزرگ جلوگیری می کند.

مطالعات قبلی نشان داده است که آب سیب تازه فشرده که به طور فعال در رژیم غذایی موش ها گنجانده شده است، از ابتلا به سرطان سینه در آنها جلوگیری می کند. در موش هایی که 6 سیب در روز می خوردند، خطر ابتلا به سرطان سینه تا 44 درصد کاهش یافت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *