آیا فقط ماهی شیر تازه می خورید زیرا این تنها ماهی است که می شناسید . برای شما، ممکن است بهترین گزینه باشد زیرا گزینه های دیگر را امتحان نکرده اید و فقط نمی دانید طعم آنها چگونه است.
این احتمال وجود دارد که شما حتی نمی دانستید که بیش از 40 نوع مختلف ماهی خوراکی وجود دارد. ممکن است دیده باشید که برخی از آنها در منوی رستوران ذکر شده است و حتی متوجه آنها نشده اید.
ماهی شیر تازه: ساکن بستر دریا، این نوع از تعداد زیادی گونه تشکیل شده است. آنها محتوای چربی کمی دارند و بنابراین هضم آنها آسان است. یک ماهی شیر تازه همیشه لبه دم مستقیم دارد. این روشی است که هنگام خرید در فروشگاه می توانید بدانید.
ماهی خوراکی آبی: ماهی هایی که به مهاجرت خود ادامه می دهند دارای محتوای چربی بالایی در گوشت خود هستند. چربی بیشتر به معنای هضم دشوارتر و شانس بیشتر چاقی است. ماهی های خوراکی آبی دمی به شکل پیکان دارند.
تیلاپیا به دلیل داشتن یک ماده شیمیایی سمی به نوعی شهرت بدی دارد. با این حال، آنهایی که در شرایط خوبی در مزارع پرورش می یابند، خوراکی هستند. آنها از آفریقا هستند و بیشترین مصرف را در ایالات متحده دارند.
مانند برانزینو طعم ملایم و شیرینی دارد و منبع خوبی از پروتئین است. پاستا و سالاد یک غذای جانبی خوب با ماهی تیلاپیا خواهد بود.
ماهی تیلاپیا در صورت واردات حدود 3 تا 8 دلار در هر پوند قیمت دارد. با این حال، اگر کسی آن را مستقیماً از ایالات متحده خریداری کند، می تواند حدود 8 تا 10 دلار برای هر پوند هزینه داشته باشد. مانند هر ماهی دیگری، می توان آن را در خانه با دستور العمل های مختلف طبخ کرد.
ماهی تیلاپیا پخته 129 کالری و ماهی خام 107 کالری دارد. به گفته متخصصان سلامت، باید از ماهی تیلاپیا پرهیز کرد زیرا حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 6 است که می تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند التهاب شود.
این ماهی آب شور است و در اقیانوس اطلس، نیوانگلند و اقیانوس آرام یافت می شود. معمولاً بدون سر سرو می شود زیرا بسیاری از مردم آن را نامطلوب می دانند.
طعم آن بستگی به جایی دارد که صید شده باشد. با این حال، کاد اقیانوس اطلس شیرین و نرم است در حالی که کاد اقیانوس آرام خوش طعم است.