شکلات مجلسی باراکا انواع مختلفی دارد! هر تولید کننده دستور پخت متفاوتی دارد و هر گونه طعم یا ویژگی های متفاوتی دارد. ترجیحات در شکلات بسیار شخصی است.

توصیه من این است که برندها و تولیدکنندگان مختلف را برای خودتان بچشید و آزمایش کنید و محصولی را بیابید که مواد را متعادل کرده و مطابق با سلیقه و نیاز شما باشد.

با این حال، در اینجا کلی ترین دسته شکلات وجود دارد: نیمه شیرین: این نوع شکلات معمولاً 50 تا 60 درصد کاکائو دارد. طعم آن ملایم تر است و به راحتی می توان از آن در کیک، موس، خامه و غیره استفاده کرد.

تلخ و شیرین: که اغلب به آن شکلات تلخ می گویند، این دسته شامل شکلات هایی می شود که 60 تا 72 درصد کاکائو دارد طعم مشخصی دارد و به صورت توده غلیظ تری ذوب می شود که آن را برای تزیین شکلات عالی می کند، زیرا نرم شدن و کار کردن با آن آسان تر است.

شکلات

شکلات شیری 30 تا 45 درصد کاکائو بسیار ملایم است و طعم شیر کاراملی شده آن چیزی است که خودنمایی می کند. من این یکی را برای موس و خامه توصیه می کنم، اما نه برای اسفنج یا سایر محصولات پخته شده.

به دنبال یک شکلات شیری باکیفیت باشید که محتوای جامد کاکائو بالایی دارد و به خاطر داشته باشید که هنگام استفاده از آن در دستور العمل ها طعم ملایم تری دارد.

شکلات سفید از آنجایی که اصلاً حاوی مواد جامد کاکائو نیست، شکلات سفید را به سختی می توان شکلات نامید. اما با این وجود، ترکیب بسیار خوبی است و کاربردهای زیادی در پخت دارد، از کیک گرفته تا کیک و تزئینات.

به حرارت کاملا حساس است و به راحتی می سوزد، شیرین است و طعم آن کاملا شیری است. یک شکلات با کیفیت خوب هیچ چربی گیاهی اضافه ای ندارد و طعم ملایمی دارد.

وقتی صحبت از شکلات سفید به میان می آید، واقعاً باید طعم آن را بچشید و آن را پیدا کنید که بیشتر با نیازهای شما مطابقت داشته باشد.

شکلات شیرین نشده این شکلات در خالص ترین شکل آن (100٪ کاکائو) است. این شکلات از مشروب کاکائو تهیه می شود و طعمی تیره، عمیق، قوی و تلخ دارد.

بدیهی است که قرار نیست آن را ساده میل کنید، اما در غذاهای پخته شده کیک، موس، خامه به شرطی که در مقادیر کم از آن استفاده کنید طعم عالی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *