انواع توصیه شده خیار
از انواع خیار شور استفاده کنید. کاتالوگ بذر منبع خوبی برای اطلاعات در مورد انواع خیار مناسب برای ترشی است.
کیفیت:
خیارهای سفت را با اندازه مناسب انتخاب کنید تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد حدود 2 اینچ برای غوره و 5 اینچ برای شوید. هنگام خرید خیار، خیارهای بدون موم را برای ترشی کامل انتخاب کنید.
از خیارهای عجیبشکل و بالغتر برای خوشنوشی و ترشیهایی به سبک نان و کره استفاده کنید.
ظروف:
یک ظرف 1 گالنی 5 پوند خیار تازه را در خود جای می دهد. یک ظرف 5 گالنی 25 پوند را در خود جای می دهد. از ظروف مسی، آهنی، فلزی گالوانیزه یا ظروف سربی لعاب دار استفاده نکنید.
اگر در مورد ایمنی یک ظرف مطمئن نیستید، از یک جایگزین استفاده کنید. موتور هوندا 250 ظروف شیشه ای و فولادی ضد زنگ جایگزین بسیار خوبی برای ظروف سنگی هستند. سایر ظروف 1 تا 3 گالن برای مواد غذایی ممکن است استفاده شوند.
اگر داخل آنها با یک کیسه پلاستیکی تمیز برای مواد غذایی پوشانده شده باشد. از کیسه های زباله یا آسترهای سطل زباله استفاده نکنید.
آماده سازی:
خیارها را بشویید و 1/16 اینچ انتهای شکوفه را برش دهید.
اگر از مواد مرغوب در ترشی استفاده شود و از روش های به روز پیروی شود، برای ترشی ترشی به آهک و زاج نیازی نیست. خیساندن خیار در آب یخ به مدت 4 تا 5 ساعت قبل از ترشی روشی مطمئن تر برای تهیه ترشی ترد است.
محصولات تجاری کلرید کلسیم موجود مانند ممکن است در صورت تمایل برای بهبود بافت ترشی های فرآیند سریع استفاده شوند. دستورالعمل های سازنده را برای استفاده دنبال کنید.
روش کنسرو کردن
شیشه ها را بشویید. طبق دستورالعمل سازنده درب ها را آماده کنید. کاور مبل شیشه ها را با محصول پر کنید. لبه درزگیر شیشه ها را با دستمال کاغذی تمیز و مرطوب پاک کنید. درب ها را اضافه کنید و نوارهای پیچ را محکم کنید.
شیشه ها را در یک قوطی آب جوش یا بخار اتمسفر پردازش کنید یا از روش پاستوریزاسیون در دمای پایین استفاده کنید.
برای پردازش در قوطی آب جوش
کنسرو را تا نیمه با آب پر کنید و تا دمای 180 درجه فارنهایت طرز تهیه ترشی مخلوط فوری برای بسته های داغ یا 140 درجه فارنهایت برای بسته های خام گرم کنید. کوزه های مهر و موم شده را در قفسه کنسرو قرار دهید و با دسته ها پایین بیاورید.
یا هر بار یک شیشه را با بالابر شیشه روی قفسه کنسرو قرار دهید. در صورت نیاز به 1 اینچ بالای شیشه ها آب اضافه کنید و بپوشانید. هنگامی که آب به شدت می جوشد، حرارت را کم کنید تا جوش ملایم باقی بماند و شیشه ها را برای مدت زمان ذکر شده در جدول 1 پردازش کنید.
- منابع:
- تبلیغات: