چای جاسمین صرف نظر از تنوع، مهم ترین چای در سراسر جهان در نظر گرفته می شود. او واقعا محبوب است. این نوشیدنی به سرعت در سراسر کشور پخش شد حتی در لحظه ای که امپراتور شن نونگ “کشاورز الهی”، یکی از سه فرمانروای بزرگ باستانی چین، حامی کشاورزی و پزشکی، طعم آن را مثبت ارزیابی کرد.
کمی بعد، چینی ها متوجه شدند که نه تنها طعم، عطر و تازگی را دریافت می کنند، بلکه از نوشیدنی خود نیز سود می برند. چای را با گیاهان دارویی یکی می دانستند و شن نونگ را بنیانگذار طب چینی و «پادشاه داروها» می دانستند.
به تدریج، این نوشیدنی چنان محکم در زندگی مردم کشور تثبیت شد که بدون از دست دادن خواص درمانی خود، به یک فرهنگ کامل، نمادی از دولت تبدیل شد.
با گسترش روابط چین با جهان، صادرات ورق های فرآوری شده ویژه به خارج از کشور آغاز شد. محبوبیت نوشیدنی، توسعه صنعت را از پیش تعیین کرد.
برای قرن ها، امپراتوری آسمانی زادگاه چای و بخش عمده ای از انواع آن سبز، قرمز، سفید، زرد، اولانگ، پوئر و غیره در نظر گرفته شده است. چین بیش از یک چهارم کل محصولات صادراتی را به بازارهای جهانی عرضه می کند.
هند منطقه خاصی است که در آن عمدتاً چای سیاه از جمله چای گرانول تولید می شود. این کشور پس از چین دومین صادرکننده بزرگ محصولات است.
یک بار در اتحاد جماهیر شوروی یک محصول خوشمزه عرضه کردند و به هر حال، اعتقاد بر این بود که اگر چای از ما خریداری شود، به این معنی است که کیفیت بالایی دارد.
این نظر با ویژگی های تحویل مرتبط بود: محصول از جاده ابریشم بزرگ عبور کرد و در راه مرطوب نشد، بنابراین اروپایی ها از آن قدردانی کردند.
اکنون بازار انبوه پر شده است از نوعی جانشین که نگرش را نسبت به چای هندی تغییر داده و خراب کرده است.
البته، برگهای مزارع هندی بسیار عالی هستند و فناوریها را نمیتوان با چینیها یا آنهایی که در مناطق دیگر استفاده میشود مقایسه کرد، اما رویکرد متفاوتی برای کشت وجود دارد.
در این کشور مواد خام برای نوشیدنی ماسالا کشت می شود. چای موجود در آن اساس است و مواد اولیه اصلی ادویه جات هستند. آنها نقش مهمی در آشکار شدن طعم برگ دارند و نوشیدنی را منحصر به فرد می کنند.
98 درصد مواد خام برای بازار انبوه در هند به وسیله وسایل مکانیزه جمع آوری می شود. بدیهی است که از ماشین ها نمی توان انتظار خوبی داشت.
2% باقیمانده محصولی با کیفیت است. برگ ها با دست جمع آوری می شوند، هر برگ بررسی می شود. معمولاً کل برداشت چای هندی دستچین شده با کیفیت بالا از قبل و با پیش سفارش فروخته می شود.