گوجه‌ فرنگی گلخانه‌ای نیز مانند آب نبات در اشکال، اندازه ها و رنگ های مختلف وجود دارد. و آنها نیز به همان اندازه راضی کننده هستند. اگر تا به حال خودتان پرورش داده باشید، می دانید که گوجه فرنگی چاق و شیرین چقدر خوشمزه است.

اما با وجود این همه گوجه فرنگی، چگونه می دانید که از کدام یک استفاده کنید؟ برای اطلاعات بیشتر در مورد گوجه فرنگی قرمز، زرد و سبز به ادامه مطلب بروید.

مانند بیشتر میوه ها و سبزیجات، می توانید انتظار داشته باشید که گوجه فرنگی های مختلف از نظر تغذیه متفاوت باشند. لازم به ذکر است که گوجه فرنگی از نظر رسیده بودن از سبز، زرد، قرمز و همچنین از نظر تنوع رنگ متفاوت است.

می توانید گوجه فرنگی های کاملا رسیده را در رنگ های مختلف پیدا کنید، آنها بیشتر در فروشگاه های تخصصی یا بازارهای مواد غذایی فروخته می شوند.

وقتی بیشتر ما به گوجه فرنگی فکر می کنیم، به فکر گوجه فرنگی پر و قرمز می افتیم. وقتی کاملاً رسیده باشند، تعادل کاملی از اسیدیته و شیرینی دارند. و آنها نیز همه کاره هستند.

پتاسیم و ویتامین B موجود در گوجه فرنگی به کاهش فشار خون و سطح کلسترول کمک می کند که به نوبه خود می تواند به پیشگیری از سکته مغزی، حملات قلبی و سایر مشکلات مربوط به قلب کمک کند.

از آنجایی که گوجه فرنگی زرد اغلب اسیدیته کمتری دارد، بهترین نوع برای پخت و پز یا نگهداری نیست. برای استفاده بیشتر از آنها، آنها را به صورت خام و با مقداری روغن زیتون بخورید.

همانطور که گفته شد، شما گوجه سبز نارس و گوجه سبز کاملا رسیده موروثی دریافت می کنید. اگر گوجه فرنگی نارس دارید، از آنها برای درست کردن گوجه فرنگی سبز سرخ شده کلاسیک استفاده کنید.

اگر گوجه فرنگی سبز رنگی دارید، آنها را به سالاد اضافه کنید. آن‌ها نه تنها رنگی را اضافه می‌کنند، بلکه ترشی شیرین آن به جوانه‌های چشایی شما کمک می‌کند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *