مدتهاست که مشخص شده است که پیاز قرمز در بازار بناب بدن را با انرژی اشباع می کند، ایمنی را افزایش می دهد و بعد از بیماری ها را بازسازی می کند. در طب عامیانه از آن به عنوان پیشگیری کننده در برابر اسکوربوت استفاده می شود.
قبلاً اعتقاد بر این بود که این سبزی از طاعون و وبا محافظت می کند. در حال حاضر به عنوان یک دارو در بیماری های حاد تنفسی استفاده می شود و به دلیل اثر ضد الکتریسیته قوی خود به گلودرد کمک می کند.
جوشانده ها باعث تسریع رشد مو، رفع شوره سر، درخشندگی پوست صورت و جلوگیری از ایجاد چین و چروک می شود. اگر بخار یک محصول رنده شده را استنشاق کنید، می توانید هنگام شستشو با جوشانده از شر آبریزش بینی و همچنین بیماری های حفره دهان خلاص شوید. آب پیاز باعث بهبود زخم ها می شود و پیاز با عسل برای سرفه مصرف می شود.
پیاز در آشپزی: پیاز در غذاهای روسی به صورت خام، آب پز، خورشتی، سرخ شده در انواع غذاها استفاده می شود. به عنوان مثال، برای سوپ، غذاهای جانبی، و همچنین به عنوان چاشنی.
طعم غذا را بهبود می بخشد، آن را اشباع تر می کند. استفاده از سبزی به صورت خام و افزودن آن به سالاد ترجیح داده می شود زیرا به این ترتیب خواص مفید خود را از دست نمی دهد.
با گوشت و مرغ سازگاری دارد، اما هر گونه طعم خاصی دارد، از تند تا ملایم، بنابراین به طور کلی، پیاز برای هر غذایی مناسب است، به جز دسر.
پیاز برای کاهش وزن: پیاز به دلیل کم کالری بودن و مجموعه غنی ویتامین و مواد معدنی، برای کاهش وزن در مواقعی که بدن فاقد مواد مغذی است مفید خواهد بود.
با استفاده منظم، متابولیسم را بهبود می بخشد، در نتیجه سرعت چربی سوزی را تسریع می بخشد و تأثیر مفیدی بر فرآیندهای گوارشی دارد. همچنین، این محصول میکرو فلور روده را بهبود می بخشد و تعادل آب و نمک را بهینه می کند و بسیاری از فرآیندها را در بدن عادی می کند.
پیازها باید با پوسته صاف و تمیز انتخاب شوند که روی آن هیچ آسیب مکانیکی، پلاک وجود نداشته باشد. در قسمت سبز تره فرنگی، هرگز اجزاء طبیعی، لکه ها یا رنگ های متضاد وجود ندارد وجود آنها نشان دهنده یک محصول بد است.
همچنین سطح آن صاف، یکدست و رنگ آن تیره باشد. هنگام خرید پیاز سبز بهتر است پیازی مصرف کنید که دارای پلاک، مخاط، انتهای خشک، پرهای سست و بدون بوی خاصی نباشد.