رب آلوچه یک رب شیرین و ترش است که با ادویههای سنتی چینی ترکیب شده است و دارای طعم پیچیدهای است که ذائقه شما را مسحور میکند!
این به طرز شگفت انگیزی به عنوان رب غوطه ور کردن، رب سرخ کردنی، رب یا لعاب و همچنین به سادگی با رشته فرنگی ریخته شده و روی برنج ریخته می شود.
طرز تهیه رب آلوچه: اعتقاد بر این است که چینی ها اولین کسانی بودند که آلوچه کشت کردند و آلو جایگاه مهمی در فرهنگ سنتی چین دارد.
حتی کنفوسیوس در شعری به آنها ادای احترام کرد و زیبایی آنها را به یکی از عزیزان تشبیه کرد:شاخه های آلوچه میز به این طرف و آن طرف می چرخند.
چگونه می توانم به او فکر نکنم؟ اما خانه خیلی دور است. رب آلوچه چیست؟ یکی دیگر از ادای احترام معروف به آلو یک ادای احترام آشپزی است و به شکل سس آلو می آید.
یا رب اردک. این اصطلاحات قابل تعویض هستند و به یک چیز اشاره می کنند: یک چاشنی چینی بسیار محبوب، خوشمزه و همه کاره که در هر غذاخوری یا رستوران چینی پیدا خواهید کرد.
و نه، هیچ اردکی واقعی در آن وجود ندارد. اما آلو، ادویه جات ترشی جات، عسل و مواد دیگری وجود دارد که این دستور العمل رب آلوچه سنتی و اصیل را به یک برنده واقعی تبدیل می کند.
حالا باید از همان ابتدا به شما بگویم، این رب اردک نشاسته ذرت و شکر و سرکه و رنگ خوراکی معمولی انبساط و کم خون نیست که در بستههای به سبک رب کچاپ یا در بطریهای فشرده در غذای محلی چینی شما عرضه میشود.
این رب آلوچه معتبرتر و به سبک خانگی است که فقط در بهترین رستوران های چینی با مشخصات طعمی بسیار پیچیده تر (به طور شگفت انگیزی خوشمزه تر) پیدا خواهید کرد.
چندین لایه طعم با هم ترکیب می شوند تا یک سس واقعاً هیجان انگیز ایجاد کنند که جوانه های چشایی شما را خیره کند!