اصطلاحات “آلو” و “آلو” به جای یکدیگر استفاده می شوند. آلو خشک سیاه آلو آلویی است که می توان آن را به طور رضایت بخشی خشک کرد.

دو نوع اصلی آلو وجود دارد: اروپایی و شرقی. آلوهای شرقی به طور کلی آلو خشک ترش سنگ‌های چسبیده هستند و برای خوردن تازه، آب‌میوه، مربا و ژله آلو درست می‌شوند.

آلوهای اروپایی آزاد استون هستند و برای خوردن تازه، خشک کردن و کنسرو کردن مناسب هستند.

برخی از انواع خوب برای ژله و مربا عبارتند از سانتا روزا، ساتسوما، متلی، آلوهای ژاپنی گلدار و آلو وحشی. برای کنسرو کردن،  برای خشک کردن، ایتالیایی، بروکس و گیج سبز عالی هستند.

کنسرو کردن
آلوها ممکن است جوشانده و پوست کنده شوند، اما معمولاً بدون پوست کنسرو می شوند. برای کامل کردن، پوست ها را از دو طرف با چنگال بشویید و سوراخ کنید تا از شکافتن آن جلوگیری کنید. واریته های فری استون ممکن است نصف شده و هسته دار شوند.
آلو و آلو باید در حمام آب جوش فرآوری شوند. اگر بالای 1000 فوت زندگی می کنید، آلو قرمز خشک از دفتر توسعه شهرستان خود زمان و تنظیمات را بخواهید. روش بسته بندی گرم یا خام را ببینید:

بسته داغ
آلو و آلو را در شربت یا آبمیوه در حال جوش حرارت دهید. 2 دقیقه بجوشانید. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه بماند. داغ را در شیشه ها بسته بندی کنید و با شربت در حال جوش بپوشانید و ½ اینچ فضای سر بگذارید.

بسته خام
آلوهای خام را در شیشه ها بسته بندی کنید. میوه آلو روی آن را با شربت یا آبمیوه در حال جوش به اندازه 1/2 اینچ از روی آن بپوشانید. حباب های هوا را بردارید. رینگ ها را پاک کنید و درب ها را تنظیم کنید.

پیمانه ها را به مدت 20 دقیقه و لیوان ها را 25 دقیقه در قوطی آب جوش فرآوری کنید. پس از پردازش، کنسرو را از روی حرارت بردارید. درب را بردارید و 5 دقیقه صبر کنید قبل از برداشتن شیشه ها.

    1. Preserving Plums & Prunes (SP 50-586)
    1. لوبیا خشک اغلب به عنوان حبوبات غلات شناخته می شود
    2. با چه کابل برقی می توان آتش را خاموش نمود؟
    3. داشتن زندگی شاد تنها آرزوی این روزها!
    4. پخش ترشی سیر حبه ای اعلا به قیمت کارخانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *