اصطلاحات “آلو” و “آلو” به جای یکدیگر استفاده می شوند. آلو خشک سیاه آلو آلویی است که می توان آن را به طور رضایت بخشی خشک کرد.
دو نوع اصلی آلو وجود دارد: اروپایی و شرقی. آلوهای شرقی به طور کلی آلو خشک ترش سنگهای چسبیده هستند و برای خوردن تازه، آبمیوه، مربا و ژله آلو درست میشوند.
آلوهای اروپایی آزاد استون هستند و برای خوردن تازه، خشک کردن و کنسرو کردن مناسب هستند.
برخی از انواع خوب برای ژله و مربا عبارتند از سانتا روزا، ساتسوما، متلی، آلوهای ژاپنی گلدار و آلو وحشی. برای کنسرو کردن، برای خشک کردن، ایتالیایی، بروکس و گیج سبز عالی هستند.
کنسرو کردن
آلوها ممکن است جوشانده و پوست کنده شوند، اما معمولاً بدون پوست کنسرو می شوند. برای کامل کردن، پوست ها را از دو طرف با چنگال بشویید و سوراخ کنید تا از شکافتن آن جلوگیری کنید. واریته های فری استون ممکن است نصف شده و هسته دار شوند.
آلو و آلو باید در حمام آب جوش فرآوری شوند. اگر بالای 1000 فوت زندگی می کنید، آلو قرمز خشک از دفتر توسعه شهرستان خود زمان و تنظیمات را بخواهید. روش بسته بندی گرم یا خام را ببینید:
بسته داغ
آلو و آلو را در شربت یا آبمیوه در حال جوش حرارت دهید. 2 دقیقه بجوشانید. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه بماند. داغ را در شیشه ها بسته بندی کنید و با شربت در حال جوش بپوشانید و ½ اینچ فضای سر بگذارید.
بسته خام
آلوهای خام را در شیشه ها بسته بندی کنید. میوه آلو روی آن را با شربت یا آبمیوه در حال جوش به اندازه 1/2 اینچ از روی آن بپوشانید. حباب های هوا را بردارید. رینگ ها را پاک کنید و درب ها را تنظیم کنید.
پیمانه ها را به مدت 20 دقیقه و لیوان ها را 25 دقیقه در قوطی آب جوش فرآوری کنید. پس از پردازش، کنسرو را از روی حرارت بردارید. درب را بردارید و 5 دقیقه صبر کنید قبل از برداشتن شیشه ها.
- منابع:
- تبلیغات: