حبوبات، از جمله نخود، به دلیل محتوای نشاسته، پروتئین و سایر مواد مغذی، از دیرباز جزء مهمی از رژیم غذایی انسان بوده اند. اخیراً، مزایای سلامتی غیر از تغذیه لباس کردی زنانه سنندج مرتبط با مصرف نبض مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.
تمرکز مقاله مروری حاضر، مزایای سلامتی نشان‌داده‌شده و بالقوه مرتبط با مصرف نخود، Pisum sativum L.، به‌ویژه نخود خشک لپه‌ای سبز و زرد است که به عنوان نخود صاف یا نخود مزرعه نیز شناخته می‌شود.
این فواید سلامتی عمدتاً از غلظت و خواص نشاسته، پروتئین، فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی در نخود فرنگی ناشی می شود. آب نخود برای سرفه فیبر پوسته دانه و دیواره سلولی لپه به عملکرد و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند .
و قابلیت هضم نشاسته را در نخود فرنگی کاهش می دهد.
محتوای آمیلوز متوسط نشاسته نخود نیز به کاهش شاخص گلیسمی آن و کاهش قابلیت هضم نشاسته کمک می کند.
پروتئین نخود، هنگامی محل قرار گرفتن جیوه در چرخ خیاطی قدیمی که هیدرولیز می شود، ممکن است پپتیدهایی با فعالیت های زیستی، از جمله فعالیت مهارکننده آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین I و فعالیت آنتی اکسیدانی تولید کند. محتویات ویتامین و مواد معدنی نخود فرنگی ممکن است .
نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با کمبود، به‌ویژه بیماری‌های مربوط به کمبود Se یا فولات داشته باشد.
نخود فرنگی حاوی انواع مواد شیمیایی گیاهی است عکس اتو جیوه دار که زمانی تنها به عنوان عوامل ضد تغذیه تصور می شد. اینها شامل پلی فنول ها، به ویژه در انواع پوشش دانه های رنگی، که ممکن است.
دارای فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطان باشند، ساپونین هایی که ممکن است فعالیت هیپوکلسترولمی و ضد سرطانی از خود نشان دهند.
و الیگوساکاریدهای گالاکتوز که ممکن است اثرات پری بیوتیکی مفیدی در روده بزرگ داشته باشند، هستند.
    1. Review of the health benefits of peas (Pisum sativum L.)
    1. اثرات بلندمدت مصرف سرکه
    2. سرکه ساخته شده از آب و اسید استیک
    3. تغذیه کنترل شده با پسته
    4. درمان یبوست با آلوئه ورا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *